MOLLY ÍRTA: ANOUK

 

  

Ez a pár sor most Molly-ról, a végletek úrnőjéről szól. Hogy honnan a kifejezés? 3 hónapos kiskutyánk vagy totálisan felpörögve, mormotaszerű pofázmánnyal eszeveszetten rohangál a lakásban, fel-alá, mindent tépve, amit ér...vagy halálos letargiában (vagy legalábbis nekünk úgy tűnik) ül egyhelyben, moccanás nélkül, és úgy néz az emberre, mint aki lelkiismeret furdalást akar generálni...és általában sikerül is neki .   

Közben pedig imádjuk, amennyire lehet: egész nap ő a téma, hogy "Jajj, milyen édesen alszik", "jajj, milyen cuki ahogy a lábujjamat rágicsálja!", etc, etc...

 És hogy miért a shih tzu? Keresgéltünk kistermetű kutyát a lakótelep  4. emeletére, de nem volt egyszerű: vagy terrier, és akkor ugatós, vagy tacsi, és akkor vadász, vagy csak nem tetszik, vagy....stb.

És akkor megláttam a tv-ben egy híresség ölében egy édes, nagyszemű gombócot (és merem remélni, hogy a holywoody példák helyett igazi kutyaként van tartva, nem csak kiegészítőként). Rákerestem említett híresség kutyáira, és megtaláltam a mi fajtánkat  .

Több mint másfél évig nézegettem a shih tzus weboldalakat, míg végül eldöntöttük, hogy most kell a kutyus, nem később. A neten keresgélve találtam egy szimpatikus tenyésztőt, akinek pont volt még egy lánykája, és pár nap múlva már velünk is volt Molly-nk:). És úgy érezzük, tudjuk, hogy tökéletes választás volt. 

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő