ARTHUR A SPICC írta: shih-tzulove

  *  *  *

          Kattints a képre...  

Magunkról:
Hol is kezdjem? Néhány évvel ezelőtt volt egy spánielünk, aki sajnos méhrákban elpusztult. Kutyáink sorában őt követte egy ír szetter és golden retriver keverék kutyusunk, aki egy halamas és okos kutya volt!
Sajnos, ő csak két évig volt nálunk, mert megsüketült, valószínűleg nem ezért, de rámtámadott, így a szüleim elvitteték a sintérrel, ahol elaltatásra került.
Ez kb. karácsony előtt két héttel volt, és  én nagyon szomorú voltam, hogy kutya nélkül fogom eltölteni a karácsonyt.
Hosszabb ideje jártam már egy ismerősünkhöz, akin Német Kis Spicceket  tenyészt. Nála már ki is néztem egy kutyust, de sajnos a szüleim még nem akartak kutyát: Közben azért én reménykedtem, hogy hátha kapok egy spánielt hamár a spiccet nem. (mivel az egyik kedvenc kutyafajtám a spaniel) .
Szóval, az idő telt-múlt sokat játszottam a spiccekkel, míg el nem vitték majdnem az összeset, és csak Arthur és a különleges testvére Tücsök maradt. Tücsök, azért ilyen különleges, mert ő kisebb mint a többi spicc, de egyben energikusabb is, meg kedvesebb is. ( De azért Arthurral nem ért fel!)

Közeledett a karácsony este, én igen szomorú voltam, hogy kutya nélkül nem lesz igazi a karácsonyom. Majd végre eljött a karácsony és otthon a fenyőfa alatt az ajándékok átadásánál  kaptam egy nagy csomagot. Benne: kutyakefe, póráz, olló, egyszóval kutyás dolgok + egy kis könyv, ráírva: TÖRZSKÖNYV! 

Kinyitottam, néztem, és benne ez állt: Neve Német Hopehely Arthur Spicc
Megörültem, de nem igazán értettem a dolgot! Mit kezdjek vele, ha még kutyám sincsen?
Ekkor bejött Anyukám. Meglepődtem mert valami volt a kezében!
Ugyan mit hoz be éppen? Valami rókaforma jószágot hozott be !
-Anyu ő kicsoda?- kérdeztem rémülten, mert nem szerettem volna,  ha valamilyen ragadozó állatot kapok!
Ő Arthur! És én hirtelen olyan boldog lettem!!!
És Arthur is boldog volt, legalábbis én úgy vettem észre.
És még most is boldogok vagyunk mindketten, de azért lesz még egy kutyánk, hogy Arthur soha ne unatkozzon és legyen játszótársa!
 
  

 

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő